Felland 7c
9753 TA Haren
info@bruiniers.nl
T 050 - 5347509

Woning onderhoud Groningen

Voor al uw woning onderhoud in Groningen of omgeving bent u bij Bouwbedrijf W. Bruiniers aan het juiste adres. Of het nu gaat om een complete verbouwing of kleinschalig onderhoud aan uw woning, wanneer u woonachtig bent in Groningen of elders in het Noorden van Nederland dan zijn wij er voor u.

Of u nu woonachtig bent in Groningen, Maastricht of Utrecht, uw woning heeft onderhoud nodig. Door tijdig onderhoud aan uw woning uit te voeren voorkomt u achterstallig onderhoud en eventueel nog hogere kosten bij te laat ingrijpen.

Woning onderhoud gemeente Groningen

Bouwbedrijf W. Bruiniers is een lokaal en regionaal opererende onderneming, die in een brede straal rond de gemeente Groningen werkzaam is. Ook voeren we naast dit geografische werkgebied Groningen nog wel eens het nodige woning onderhoud uit.

Alvorens wij het onderhoud aan uw woning in Groningen en/of omstreken uitvoeren brengen we eerst vrijblijvend een offerte uit zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Op basis van de te verrichten onderhoud werkzaamheden zeggen we niet snel 'nee' en we laten onze klanten niet graag in de steek.

Preventief woning onderhoud Groningen

Het kwaliteitsbeleid wordt nooit in de steek gelaten en we houden stelselmatig bij ieder preventief woning onderhoud in Groningen of omgeving de vinger een de pols! Voor vragen over de mogelijkheden van woning onderhoud in Groningen in samenwerking met Bouwbedrijf W. Bruiniers, neem vrijblijvend contact met ons op.