Felland 7c
9753 TA Haren
info@bruiniers.nl
T 050 - 5347509

Over ons

Bouwbedrijf W.Bruiniers is bepaald geen onbekende in Haren en omgeving. In de vorige eeuw begonnen als bouwbedrijf Wekema en Bruiniers nam Willem het bedrijf in 1991 over van zijn vader en oom. Het werd toen Bouwbedrijf W. Bruiniers.

Zaterdag 12 augustus 2013 droeg Willem Bruiniers symbolische de hamer over aan de nieuwe eigenaren van het bedrijf: Kasper Eitens, René Muis en Evelyne Hansma.

Kasper meldde zich al als jonge jongen voor vakantiewerk en kwam in 1997 in vaste dienst bij Willem. Hij is het bekendste gezicht van het bedrijf en vertegenwoordigt de kwaliteit die het van oudsher al had.

René heeft een heel andere achtergrond. Na zijn HTS werkte hij als verkoper in de ICT met als laatste werkgever KPN. Samen met Evelyne zocht hij naar mogelijkheden om te ondernemen. Die vonden zij toen hun huis verbouwd moest worden. Willem Bruiniers kwam en al pratende kwam van het één het ander.

Evelyne was coördinatrice bij een stichting in de welzijnsector. Binnen het bedrijf neemt zij alle taken op zich die gaan over communicatie en administratie.  

Ons team is natuurlijk groter:
Max, Monique, Willem, Martijn, Heiko en Andre zijn onze ervaren werkers die met de grootst mogelijke kwaliteit uw project tot een succesvol einde brengen.