Felland 7c
9753 TA Haren
info@bruiniers.nl
T 050 - 5347509

Verbouw Groningen

Wanneer u uw woning of pand wilt verbouwen en u woonachtig bent in Groningen of omgeving, dan zit u bij Bouwbedrijf W. Bruiniers goed. Vanwege onze ligging vlak onder de rook van de stad Groningen richten wij ons met verbouw op de gehele provincie Groningen en de kop van Drenthe.

Onze kracht is maatwerk en flexibiliteit. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige verbouwing van uw woning op basis van uw ontwerp zijn wij uw partner. Maar als u het nog niet precies weet, kunnen wij u ook adviseren. In ieder geval kunnen wij uw droom realiseren.

Naast ons eigen team maken wij ook gebruik van vaste lokale onderaannemers die wij al jaren kennen en mee samenwerken. Dit staat garant voor een hoge kwaliteit. Bovendien bent u daardoor ook verzekerd van lage kosten en een betrouwbare begroting.

Verbouwingen nemen wij veelal aan. Dit betekent voor u dat u vooraf een heldere en inzichtelijke calculatie krijgt zodat u weet wat de kosten zullen zijn. Bij grote verbouwingen ontvangt u ook de planning die afgestemd is op uw wensen. U weet dan wat wanneer uitgevoerd wordt. Zo blijft u op de hoogte.

Neemt u voor vragen over de mogelijkheden van uw verbouwplannen vrijblijvend contact met ons op.