Felland 7c
9753 TA Haren
info@bruiniers.nl
T 050 - 5347509

Uitbouw Groningen

Wanneer u voornemens bent om een uitbouw van uw woning te realiseren en woonachtig bent in Groningen of omgeving, dan zit u bij Bouwbedrijf W. Bruiniers goed. Vanwege onze ligging vlak onder de rook van de stad Groningen richten wij ons met nieuwbouw op de gehele provincie Groningen en de kop van Drenthe.

Uitbouw in Groningen voor bedrijven en particulieren

Onze kracht is maatwerk. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige bouw op basis van een uniek ontwerp zijn wij uw partner. Vanaf de tekeningen kunnen wij uw droom te realiseren. Maar ook als u het nog niet zeker weet kunnen wij u adviseren. Wij assisteren ook bij het (laten) maken van de tekeningen en het indienen van de omgevingsvergunning als die noodzakelijk is.  

Bij uitbouwen maken wij gebruik van vaste locale onderaannemers die wij al jaren kennen en mee samenwerken. Bijvoorbeeld voor installatie,  stucadoors- en schilderwerkzaamheden. Deze samenwerking staat garant voor een hoge kwaliteit, lage kosten en een betrouwbare begroting.

Indien u dit wenst werken wij natuurlijk ook met uw vertrouwde installateur en schilder samen. Altijd alles in goed overleg.

Voor vragen over uw uitbouwplannen neemt u vrijblijvend contact met ons op.