Felland 7c
9753 TA Haren
info@bruiniers.nl
T 050 - 5347509

Verbouw Groningen

Als allround aannemersbedrijf gericht op verbouw in Groningen, voor zowel bedrijven als particulieren, zijn wij u graag van dienst. Sinds 1995 is Bouwbedrijf W. Bruiniers gevestigd in een nieuw pand op het relatief kleine en aantrekkelijk gelegen bedrijventerrein Felland in de gemeente Haren (richting Onnen). Vanwege onze ligging vlak onder de rook van de stad Groningen richten wij ons met verbouw op de gehele provincie Groningen en de kop van Drenthe. Ons moderne bedrijfscomplex bestaat onder andere uit een kantoorgedeelte, een machineloods en een royale opslag voor de bouwmaterialen en het bouwafval.

Als we met een opdrachtgever in zee gaan dan leveren we goed en net werk af tegen een verantwoorde prijs-kwaliteitverhouding. Alvorens wij de verbouw in Groningen en/of omstreken uitvoeren brengen we eerst vrijblijvend een offerte uit zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Op basis van de te verrichten verbouw werkzaamheden zeggen we niet snel 'nee' en we laten onze klanten niet graag in de steek.

Allround bouwbedrijf Groningen met het accent op vakmanschap en kwaliteit

Op deze wijze hebben we in de loop der jaren een goede en betrouwbare naam weten te creëren. Bouwbedrijf W. Bruiniers is lid van de brancheorganisatie Bouwend Nederland, deelnemer van de Stichting Bouwgarant - een kwaliteitsgarantie voor de opdrachtgever - en het staat ook te boek als een Erkend Leerbedrijf.

Kwaliteit verbouw Groningen

W. Bruiniers werkt zelf nog dagelijks op de bouwplaatsen mee. Dit geeft eens te meer aan dat de kwaliteit van verbouw werkzaamheden vanzelfsprekend als een visitekaartje van ons bedrijf nabij Groningen moet worden beschouwd. Het kwaliteitsbeleid wordt nooit in de steek gelaten en we houden stelselmatig bij iedere verbouw opdracht in Groningen of omgeving de vinger een de pols!

Voor vragen over verbouw in Groningen neem vrijblijvend contact met ons op.