Felland 7c
9753 TA Haren
info@bruiniers.nl
T 050 - 5347509

Uitbouw Groningen

Het uitgangspunt bij al onze uitbouw werkzaamheden in Groningen en omgeving is goed en net werk afleveren tegen een verantwoorde prijs-kwaliteitverhouding. Zowel uitbouw als utiliteitsbouw in Groningen en omgeving In principe kan Bouwbedrijf W. Bruiniers alles doen, dus ook woning uitbouw en utiliteitsbouw in Groningen en omgeving. Als de opdrachtgever het wil of het komt in onderling overleg met de klant beter uit, dan worden er onderaannemers ingeschakeld die dan onder onze regie en verantwoording aan de slag gaan. Daar staan we voor. Wanneer u voornemens bent om een uitbouw aan uw woning of bedrijfspand te realiseren en woonachtig bent in Groningen of omgeving, dan zit u bij Bouwbedrijf W. Bruiniers goed.

Bouwbedrijf W. Bruiniers is een allround aannemersbedrijf gericht op uitbouw in Groningen voor zowel bedrijven als particulieren. Sinds 1995 is Bouwbedrijf W. Bruiniers gevestigd in een nieuw pand op het relatief kleine en aantrekkelijk gelegen bedrijventerrein Felland in de gemeente Haren (richting Onnen). Vanwege onze ligging vlak onder de rook van de stad Groningen richten wij ons met uitbouw op de gehele provincie Groningen en de kop van Drenthe. Ons moderne bedrijfscomplex bestaat onder andere uit een kantoorgedeelte, een machineloods en een royale opslag voor de bouwmaterialen en het bouwafval.

Uitbouw in Groningen en overige werkzaamheden

Ofschoon er sprake is van een allround aannemersbedrijf dat alle mogelijk bouwactiviteiten uitvoert, kunt u ons prima benaderen voor uw uitbouw in de regio Groningen. We zijn een relatief kleine organisatie en dat betekent dat we heel flexibel in de markt opereren.

Subbutton Nieuwbouw

Ofschoon er sprake is van een allround aannemersbedrijf dat alle mogelijk bouwactiviteiten uitvoert, kunt u ons prima benaderen voor uw nieuwbouw in de regio Groningen. We zijn een relatief kleine organisatie en dat betekent dat we heel flexibel in de markt opereren.