Felland 7c
9753 TA Haren
info@bruiniers.nl
T 050 - 5347509

Timmerwerk Groningen

Het uitgangspunt bij al ons timmerwerk in Groningen en omgeving is goed en net werk afleveren tegen een verantwoorde prijs-kwaliteitverhouding.

In principe kan Bouwbedrijf W. Bruiniers alles doen, dus ook het timmerwerk aan uw woning in Groningen of omgeving verrichten. Als de opdrachtgever het wil of het komt in onderling overleg met de klant beter uit, dan worden er onderaannemers ingeschakeld die dan onder onze regie en verantwoording aan de slag gaan. Daar staan we voor.

Wanneer u voornemens bent om timmerwerk aan uw woning of bedrijfspand te realiseren en woonachtig bent in Groningen of omgeving, dan zit u bij Bouwbedrijf W. Bruiniers goed.

Timmerwerk regio Groningen en Drenthe

Bouwbedrijf W. Bruiniers is een allround aannemersbedrijf die zich mede richt op timmerwerk in Groningen voor zowel bedrijven als particulieren. Vanwege onze ligging vlak onder de rook van de stad Groningen richten wij ons met timmerwerk op de gehele provincie Groningen en de kop van Drenthe. Ons bedrijf bestaat onder andere uit een kantoorgedeelte, een machineloods en een royale opslag voor de bouwmaterialen en het bouwafval.

Naast timmerwerk ook andere werkzaamheden in en nabij Groningen

Ofschoon er sprake is van een allround aannemersbedrijf dat alle mogelijk bouwactiviteiten uitvoert, kunt u ons prima benaderen voor uw timmerwerk in de regio Groningen. We zijn een relatief kleine organisatie en dat betekent dat we heel flexibel in de markt opereren. U kunt ons naast timmerwerk in de omgeving Groningen benaderen voor de volgende werkzaamheden:

  • Onderhoud woning
  • Aanbouw woning
  • Uitbouw woning
  • Nieuwbouw woning
  • Dakkapel leveren en plaatsen
  • Kozijnen leveren en plaatsen
  • Sanitair

Voor vragen over de mogelijkheden van timmerwerk in Groningen in samenwerking met Bouwbedrijf W. Bruiniers, neem vrijblijvend contact met ons op.