Felland 7c
9753 TA Haren
info@bruiniers.nl
T 050 - 5347509

Nieuwbouw Groningen

Bouwbedrijf W. Bruiniers is een allround aannemersbedrijf gericht op nieuwbouw in Groningen voor zowel bedrijven als particulieren. Sinds 1995 is Bouwbedrijf W. Bruiniers gevestigd in een nieuw pand op het relatief kleine en aantrekkelijk gelegen bedrijventerrein Felland in de gemeente Haren (richting Onnen). Vanwege onze ligging vlak onder de rook van de stad Groningen richten wij ons met nieuwbouw op de gehele provincie Groningen en de kop van Drenthe. Ons moderne bedrijfscomplex bestaat onder andere uit een kantoorgedeelte, een machineloods en een royale opslag voor de bouwmaterialen en het bouwafval.

Nieuwbouw in Groningen voor bedrijven en particulieren

Ofschoon er sprake is van een allround aannemersbedrijf dat alle mogelijk bouwactiviteiten uitvoert, kunt u ons prima benaderen voor uw nieuwbouw in de regio Groningen.We zijn een relatief kleine organisatie en dat betekent dat we heel flexibel in de markt opereren.

In principe kan Bouwbedrijf W. Bruiniers alles doen, dus ook woning nieuwbouw en utiliteitsbouw in Groningen en omgeving. Als de opdrachtgever het wil of het komt in onderling overleg met de klant beter uit, dan worden er onderaannemers ingeschakeld die dan onder onze regie en verantwoording aan de slag gaan. Daar staan we voor.

U kunt ons onder andere benaderen voor de volgende werkzaamheden:

  • Onderhoud woning
  • Aanbouw woning
  • Uitbouw woning
  • Nieuwbouw woning
  • Dakkapel leveren en plaatsen
  • Timmerwerk
  • Kozijnen leveren en plaatsen
  • Sanitair

Prijs en kwaliteit nieuwbouw projecten in Groningen en omgeving

Goed en net werk afleveren tegen een verantwoorde prijs-kwaliteitverhouding, dat is het uitgangspunt van Bouwbedrijf W. Bruiniers en zijn medewerkers bij al onze nieuwbouw projecten in Groningen en ver daarbuiten.

Voor vragen over de mogelijkheden van nieuwbouw in Groningen in samenwerking met Bouwbedrijf W. Bruiniers, neem vrijblijvend contact met ons op.