Felland 7c
9753 TA Haren
info@bruiniers.nl
T 050 - 5347509

Kozijnen Groningen

Bij het plaatsen van uw kozijnen in Groningen of omgeving zijn wij u graag van dienst. Sinds 1995 is Bouwbedrijf W. Bruiniers gevestigd in een nieuw pand op het relatief kleine en aantrekkelijk gelegen bedrijventerrein Felland in de gemeente Haren (richting Onnen). Vanwege onze ligging vlak onder de rook van de stad Groningen richten wij ons met het plaatsen van kozijnen op de gehele provincie Groningen en de kop van Drenthe.

Ons moderne bedrijfscomplex bestaat onder andere uit een kantoorgedeelte, een machineloods en een royale opslag voor de bouwmaterialen en het bouwafval. Als allround aannemersbedrijf werken wij voor zowel bedrijven als particulieren.

Kozijnen in Groningen met kwaliteitsgarantie geplaatst

Bouwbedrijf W. Bruiniers is lid van de brancheorganisatie Bouwend Nederland, deelnemer van de Stichting Bouwgarant - een kwaliteitsgarantie voor de opdrachtgever - en het staat ook te boek als een Erkend Leerbedrijf. Met de grootst mogelijke zorg en vakmanschap worden uw kozijnen in Groningen of elders in het noorden geplaatst. Op deze wijze hebben we in de loop der jaren een goede en betrouwbare naam weten te creëren.

Kwaliteit kozijnen uit Groningen

W. Bruiniers werkt zelf nog dagelijks op de bouwplaatsen mee. Dit geeft eens te meer aan dat de kwaliteit van het plaatsen van uw kozijnen vanzelfsprekend als een visitekaartje van ons bedrijf nabij Groningen moeten worden beschouwd. Het kwaliteitsbeleid wordt nooit in de steek gelaten en we houden stelselmatig bij het plaatsen van kozijnen in Groningen of omgeving de vinger een de pols!

Als we met een opdrachtgever in zee gaan dan leveren we goed en net werk af tegen een verantwoorde prijs-kwaliteitverhouding. Alvorens wij kozijnen in Groningen en/of omstreken plaatsen brengen wij eerst vrijblijvend een offerte uit zodat u precies weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Op basis van de te verrichten werkzaamheden zeggen we niet snel 'nee' en we laten onze klanten niet graag in de steek.

Voor vragen over het plaatsen van uw kozijnen in Groningen neem vrijblijvend contact met ons op.